Evangelisk Frikirke Danmarks Confi-lejr

Dato endnu ikke fastsat i 2021

Confi18_3.jpg

EFD afholder hvert år en lejr, for alle unge der går til præst, i vores kirker. Det er et forløb på omkring 8 måneder med undervisning i Bibelen, tro, kristenlivet og meget mere.

Overgangsriten ”konfirmation”, som lægger grundlag for året med undervisning, kommer af det latinske ord confirmare. Så uanset hvad perioden kaldes i de enkelte kirker, så er det svaret på hvorfor vi kalder lejren for Confi-lejr.

Vi ønsker at give alle, der går til præst i EFD, muligheden for at mødes på en legendarisk lejr, som mange teenagers gennem årene har været på, med enestående mulighed for at lære mange andre teenagere at kende.

Om formiddagen vil der være undervisning, som er en del af det undervisningsforløb man normalt er med til.

Resten af tiden skal vi hygge os!

Confi16_1_edited_edited.jpg
Confi18_1_edited.jpg
Tilmelding til Confi-lejr 2020
Kursus pris: 750 kr.