top of page

Lederdag for rådsmedlemmer

10.-11. maj 2019 - Ådalen Retræte, Randers NV

DDM har et helt unikt tilbud til menighedernes formænd og rådsmedlemmer: Et intensivt døgn med forkælelse, undervisning, netværk og stor anerkendelse af tjenesten.

Vi vil gerne stå sammen med dig i den opgave du har påtaget dig, for vi tror, at vi sammen kan mere, end vi kan hver for sig. Derfor vil vi gerne indbyde Formænd og Næstformænd i DDM’s menigheder til et lederdøgn, hvor det primære formål er at udruste dig til opgaven og at skabe netværk imellem menigheder på ledelses plan. Hvis vi vil flytte os som Missionsforbund, så må vi flytte os sammen – og det gør vi ikke, medmindre vi kender og bruger hinanden. Hvis ikke Formand og Næstformand kan, er i velkomne til at sende en anden repræsentant fra menighedsrådet.

Jesper Oehlenschläger, der er efterskoleforstander og formand for bestyrelsen i Arrow lederskabsprogram, og Peter Kofoed Herbst, der er Præst og daglig leder i Arrow lederskabsprogram, vil stå for undervisningen. Den kommer til at omhandle hvad Menighedsrådets opgave egentlig går ud på, hvilke værdier der kendetegner det gode samarbejde, og hvilke faldgruber der er. De vil også komme med input omkring, hvordan man håndterer det når samarbejdet gør knuder og konflikter opstår. Endelig vil de også flere gange undervejs tage jer med op på en ”udkigspost” hvor i med udgangspunkt i Salmernes bog, sammen kan hæve jer over dagligt vande, og se det hele lidt fra oven.

Så det bliver et intenst døgn med mange input, hvor det ikke handler om at du skal have flere opgaver, men at du skal forkæles, udrustes og anerkendes for den opgave du står i. Et døgn hvor du får lov til at møde mennesker, der står i samme opgaver og udfordringer, som du selv gør. Et døgn hvor i får lov til at udveksle erfaringer, sparre med ligesindede, gå ture og skabe et netværk, som kan hjælpe dig i dit lokale arbejde fremadrettet. Og så foregår det på Ådalen Retrætecenter tæt ved Randers, hvilket er forkælelse i sig selv. Det er et fantastisk sted med skøn natur og god mad.

Program:

Vi starter med indkvartering fredag d. 10/5 2019 imellem kl. 19 og 20. Der vil være mulighed for at komme på plads på værelset og møde de andre over en lille snack, inden programmet starter kl. 20.
Lederdøgnet slutter lørdag d. 11/5 17.30 med aftensmad, hvorefter der er afgang.

Indkvartering:

Ådalen Retræte råder over både enkelt og dobbeltværelser.
Hvis der er vægtige grunde til at du gerne vil have et enkeltværelse, så kan du angive grunden på tilmeldingen, og så vil vi tage hensyn til det, i det omfang det er muligt.

Ådalen Retræte: Gl. Viborgvej 400, 8920 Randers NV

Pris og tilmelding:

Lederdøgnet koster 650 kr. pr. deltager, hvilket er inklusiv mad og overnatning.

Tilmeld dig her
bottom of page