top of page

Årsmøde i Evangelisk Frikirke DanmarkDer er årsmøder, hvor man næsten kan regne dagsordenen og forløbet ud på forhånd – og så er der dem, der skiller sig ud. I år vil det ikke blive kedeligt.


Når vi mødes i Vanløse den 21. maj bliver vi både inspireret og udfordret på adskillige områder


Ordination

Ikke færre end otte personer har ansøgt om at indgå i Evangelisk Frikirke Danmark’s fællesskab under en nyformulering af vores ordinationspraksis. Det er:

Bo Nicolai Skov, Frederiksværk, Charlotte Bekker Willer, Osted, Nana Holm Green, Næstved, Tomas Lindholm, Humlebæk, Ruben Andersen-Hoel, Vanløse Svend Jensen, Haderslev, Svend Ryborg Thisted, Camilla Westen, tidl. Rønne. Selve højtideligheden vil foregå på Sommerstævnet søndag eftermiddag. Det bliver en helt særlig oplevelse.


Forslag med perspektiv

Landsledelsen stiller to forslag, der kan få afgørende betydning for kirkesamfundets eksistens fremover.

Det ene går på et ønske om på givne vilkår at kunne træffe beslutning om igangsættelse af et byggeprojekt. Det, der er aktuelt her er lejr- og kursussted ved Efterskolen Lindenborg.

Det andet er et forslag handler om at kunne nedsætte et nationalt seniorspor, der referer til Landsledelsen sådan som Mission i Danmark og International Mission gør det.


Valg

Af den endelige dagsorden fremgår det i øvrigt at der endnu kun er fundet én kandidat til Landsledelsen, til trods for at der er to medlemmer, der træder ud.


Du kan hente EFD's årsskrift: Årsskrift 2021

70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page