top of page

Landsledelsens møde marts - april 2023


Denne gang var det Aarhus, som lagde kirke til Landsledelsens møde.


Vi blev budt velkommen i Saralystkirken til tonerne af dejlig lovsang, da den afrikanske menighed var ved at øve til deres weekendarrangement.


At blive set

Vi mødes gerne først til fælles middagsmad og denne gang fik vi selskab af to medlemmer fra menighedsrådet. Det gav anledning til en spændende samtale om, hvordan vi hver især har fundet vej ind i netop Evangelisk Frikirke Danmark. Interessant nok var det at høre, at det stærke fællesskab, hvor den enkelte bliver set, spillede en helt central rolle for flere af os. Det er altid dejligt at mødes med ledere rundt omkring i landet, når vi besøger de forskellige kirker.


Årsmødet i maj

På dagsordenen for vores møde denne gang var blandt andet planlægningen af årsmødet til maj. Der er altid mange ting, som skal på plads, og denne gang var ingen undtagelse. Vi glæder os især over, at der er udsigt til, at landsledelsen igen bliver fuldtallig. Vi kiggede også ind i vores økonomi, og må sande, at den økonomiske krise også påvirker vores fælles midler. Menighederne har ikke mulighed for at give så meget, som tidligere, og det sætter en begrænsning for nogle af vores fælles aktiviteter. Vi har dog stadig økonomi til at fortsætte alle vores aktiviteter og det betyder utrolig meget, især for vores venner i mission rundt omkring i verden. Vi ser frem til et spændende og godt årsmøde.


International mission

Et andet stort punkt på vores dagsorden var International Mission. Der sker så mange spændende ting rundt omkring og vi glæder os over at se, at vores arbejde udvikler sig på mange forskellige måder. Med 2 missionssekretærer er der blevet overskud til at trække de enkelte feltudvalg lidt tættere på landsledelsen og det betyder, at vi i højere grad end tidligere er med til at sætte retning for det arbejde, som vi er engageret i. Det er vores håb, at det på lidt længere sigt kan føre til, at vi engagerer os i nye aktiviteter og måske endda på nye felter.


Værdsat medarbejder skal videre

Vi har desværre modtaget en opsigelse fra sekretariatsleder Simon Holtti. Vi er utrolig glade for Simon og værdsætter den store indsats, som han gør på kontoret på Lindenborg og andre steder, hvor han træder til med en hjælpende hånd. Vi ønsker Simon god vind med det nye han skal i gang med. Det betyder, at vi i den kommende tid må lave nogle ændringer på sekretariatet. Vi håber på forståelse. Simon bliver heldigvis til udgangen af maj, så vi har lidt tid at løbe på.


Ud over at landsledelsen er et arbejdsfællesskab, så oplever jeg, at det også er et skønt og hjerteligt fællesskab at være en del af. Vi har det rigtig godt sammen og vores store forskelligheder bliver vores styrke. Det er en fornøjelse at mødes og vi finder tid til både alvor og latter. Vi har så meget at glæde os over.


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page