top of page

Sammen i Bøn for Ukraine

- update fra hjælpearbejde blandt ukrainske flygtning i det østlige Polen

Menighedsplantningen Nordstjernen i Nørresundby har taget initiativ til et online bedemøde for Ukraine på lørdag den 5.marts kl. 20.00-20.45 på Zoom. Evangelisk Frikirke Danmark bakker op om initiativet.


I mødet vil vi bede om fred i Ukraine og bede for alle, som er berørt af situationen. Vi vil bede for kirkerne i både Ukraine og Rusland. Vi vil bede for ukrainere, som er flygtet til nabolande. Her vil vi særligt fokusere på Polen.


Evangeliske Frikirke Danmark har omkring 40 kirker i Polen, nogle af dem er involveret i at tage imod flygtning og bruge deres kirke som en slags herberg. (http://www.kech.pl/)

Jacek Duda (præst og distriksforstander i Evangelisk Frikirke i Polen) vil deltage i mødet og give os en update på situationen. Duda er involveret i hjælpearbejde i det østlige Polen i byen Hryniewicze, som ligger godt 20 km fra grænsen.


Evangelisk Frikirke Danmark er forbundet med kirkerne i Polen via IFFEC. I den kommende uge holdes der i regi af IFFEC et møde med henblik på at koordinere hjælpen til Polen. Vi vil derefter komme med nyt omkring, hvordan vi kan involvere os fra dansk side.


Deltag i mødet lørdag aften gennem følgende Zoom Link


48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page