top of page

Sponsorløb til fordel for grønlandske børn


Evangelisk Frikirkes Børn og Unge i Thisted har en skøn pige gruppe, som vi kalder Girls Only


|  Af Lilian Ryborg, Thisted 


Da vi gerne vil give pigerne indblik i forholdene andre steder i verden, har vi i år bl.a. valgt at have fokus på Grønland. Tidligere på året havde vi besøg af to friske unge fra Aalborg, som havde været på missionstur til Grønland i efteråret.  


Brændstof til båden

Det var meget inspirerende at høre, hvad de havde set og oplevet. I den forbindelse planlagde vi at afholde et sponsorløb, hvor overskuddet skulle gå som hjælp til grønlandske børn, så de kunne få brændstof til båden, der skal sejle dem på lejr i sommerferien.


Som gjaldt det en medalje

På en skøn solskinsdag i april, deltog fire piger, et par brødre, Bodil Fodgaard, Henrik Engelbrechtsen, menighedens formand, et par andre samt jeg selv i sponsorløbet. 

Svend Ryborg, som er præst i kirken, stod og satte streger på løbesedlerne, og der blev hujet og klappet af tilskuerne, når endnu en runde blev gennemført. Pigerne løb, som gjaldt det en medalje.


Pænt overskud

Ud over sponsorløb, havde vi tipskupon og salg af pølser, brød og saftevand. Det blev et par sjove timer fulde af energi og glæde. 

Da alle udgifter var gjort op, kunne vi med glæde og stolthed konstatere, at vi havde 5.300 kr. i overskud, som vi glæder os over at kunne sende til Grønland. Så mon ikke der bliver til lidt mere end brændstof?3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page