top of page
Efterskolen Lindenborg

 

Midt i et af Sjællands smukkeste områder lige ned til den sydligste spids af Roskilde Fjord ligger Musik- og Idrætsefterskolen Efterskolen Lindenborg.

 

Skolen, der tidligere (1956-2006) lå i Espergærde har Evangelisk Frikirke Danmark som sit kirkelige bagland. Den henter derfor sine værdier i den kristne kultur og ser en aktiv kristen tro som et værdifuldt livsgrundlag.

 

Fagligheden i de obligatoriske fag vægtes højt, fordi et godt niveau sikrer elevernes fremtidige muligheder. Linjerne med Musik og Idræt varetages af lærere med specifikke forudsætninger og uddannelser i disse discipliner.

 

Skolens kristne profil kommer til udtryk gennem den daglige morgensang og i faget Connect. Ved morgensangen deler lærerne ud af deres eget liv og de processer som tilværelsen og troen fører dem igennem. Faget Connect arbejder med identitet og selvforståelse - roller i forhold til vores næste og den store verdens behov - forståelse for at livet og alle vores medmennesker er en gave, givet os af Gud, der vil sin verden det godt. 

 

Læs mere om, hvad en skole med en dynamisk Idrætslinje, en alsidig musiklinje og en klar profil byder på.

bottom of page