top of page

MAD- OG MISSIONSMARKED I MARIAGER

Planerne er lagt og servietterne er trykt

til årets mest kreative spisested på sommer-

stævnet i Mariager i dagene 20.-26. juLi 2024


|   Af Peter Götz


Sammen med vores venner fra Bethelkirken i Aalborg satser vi på at servere mad til alle de gæster, som ikke har tilmeldt sig de officielle spisetilbud – og dem, som ser en mission i at spise et sted, hvor alt overskud går til arbejdet på vores indsatsfelter. Det foregår på det grønne område lige uden for skolens store spisestue.


Visionen

Det er nemlig vores vision: At sælge så meget mad som muligt, hvor det, vi tjener, går til vores missionsfelter i Grønland, Ghana, Rumænien samt Thailand og Myanmar.


Nyt 

Maden, der kan købes, er vores helt særlige specialitet: forskellige fortryllende thaisupper - og desuden en rigtig dansk klassiker: Hjemmelavede frikadeller og kartoffelsalat.

Thaisupperne laves fra dag til dag og der vil være variation i menuen hver dag. I køkkenet står Birgit Breindahl fra Næstved. Frikadellerne er produceret på Lindenborgdagene (Efterskolens arbejdsuge) af Neel Götz og medhjælpere.


Medarbejdere

Sammen med Birgit Breindahl og undertegnede vil en række frivillige fra vores fire missionsudvalg – samt andre – være klar i teltet. Skulle vejret bliver dårligt er der god plads indenfor.


Flere tilbud

Tæt på vores ’madtelt’ står gruppen fra Aalborg klar med pølsevogn og et telt med andre gode retter som wraps, pandekager, kaffe, slush ice, osv. I fællesskab bestyrer vi en soft-ice-maskine, som vi håber bliver flittigt udnyttet – for at vi kan finde så mange penge som muligt til vores gode missionsprojekter.


Velkommen

Kom og spis – og hjælp andre til at få del i de gode nyheder.52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page