top of page

Arrow

Arrow Lederskab løfter nu sløret for en opdateret og skærpet udgave aflederforløbet, som siden 2013 har været tilbudt også i Danmark|   Af Peter GötzTeamleder for arbejdsgruppen omkring Arrow, Peter Kofoed Herbst, fortæller, at justeringerne er en naturlig konsekvens af, at programmet har kørt 4 omgange i det oprindelige format, og at det nu er tid til en opdatering. Meget har forandret sig siden 2013, siger han og fortsætter:

Det gælder både i forhold til familiedynamikker, tidsprioriteringer og arbejdssituation, hvor den yngre ledergeneration har andre ønsker og forventninger end for ti år siden.

Dertil kommer covid-19-pandemien, hvor vi alle blev langt dygtigere til at indtænke webinarer og online-undervisning i vores dagligdag.


Kortere og skarpere

Et forløb på Arrow er nu forkortet til at vare et skoleår med tre internater á 3 døgn. Når disse samlinger suppleres med webinarer og online-mentoring, er det lykkedes at lave et indhold, som i alt væsentligt svarer til det oprindelige.

Formand for Arrows bestyrelse, Jesper Oehlenschläger siger: Vi tager alt det bedste fra det hidtidige program med ind i det nye, og vi skærper intensiteten og fællesskabet mellem internaterne, så deltagerne bliver hjulpet til at forblive i processen gennem hele forløbet.

At kunne lede sig selv

Arrow Lederskab er langt mere end blot et lederkursus. Det er et forløb med fokus på lederens absolut største ledelsesopgave: Lederen selv. Visionen er fortsat at udvikle ledere, der er ledt mere af Jesus, leder mere som Jesus og leder mere til Jesus.

Arrow er derfor særlig henvendt til ledere, som ønsker at arbejde med deres karakterdannelse i et trygt og samtidig udfordrende fællesskab med andre ledere på tværs af det kirkelige landskab i Danmark, og undervisningen forsyner lederen med redskaber til at lede sig selv, lede andre og lede en organisation.

Ansøgningsfristen til det næste Arrow-forløb hedder 15. juni 2024. Flere oplysninger kan findes på www.arrowlederskab.dk
23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page