top of page

Joining Hands for Mission in Europe


IFFEC, International Federation of Free Evangelical Churches, inviterer til konference om mission i Europa. IFFEC er Evangelisk Frikirke Danmarks internationale kirkefamilie. Som et udtryk for samarbejde på tværs af nationerne kaldes konferencen ”Joining Hands for Mission in Europe”.


Formålet med konferencen er at skabe en kirkeplanterbevægelse i de kirkesamfund i Europa, der er en del af IFFEC´s netværk. Plantning af nye menigheder, der når nye mennesker med evangeliet, er en af de mest effektive måder at drive mission på i en europæisk kontekst, lyder det fra IFFEC.

Denne påstand har bevist sin gyldighed hos vores naboer i både Norge og Tyskland, der begge steder er lykkedes med at plante mange nye menigheder. Flere andre steder i Europa har vores søsterkirker fokus på den form for mission, ligesom vi også har haft det i Danmark siden 2015. Der er meget, vi kan lære af hinanden på tværs af landene. Derfor er der god grund til at mødes til en europæisk konference.


”Joining Hands for Mission in Europe” foregår den 18.-21. september i Ciudad Real, Spanien”Betania Retreat Center” syd for Madrid. Evangelisk Frikirke Danmark har besluttet at yde et tilskud til danske deltagere, der enten er i gang med at plante nye trosfælleskaber og menigheder eller overvejer en sådan tjeneste.

Interesserede kan henvende sig til John Nielsen, jn@evfri.dk for yderligere information.


Du kan læse meget mere om konferencen lige her: joininghands.eu

34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page