top of page

For mange led skibbrud


Tak for en god artikel og tanker om at unge blev gjort fortræd også i Missionsforbundet.


Jeg kan kun sige, at jeg kunne nikke ja til det hele. Jeg mødte det hele på Bornholm - lige i fra at min mor blev udstødt, da hun som 18-årig blev gravid med en ”ikke kristen mand.” Hendes mors ord: "Jeg havde hellere set dig i din kiste end i den tilstand".

Dette påvirkede hele mors liv – den datter der blev født, og senere os øvrige 4 børns liv, da mor blev gift med vores far. De kom tilbage til kirken – men leve med en mor, der ingen selvværd eller selvtillid havde – opleve hele familien og opleve alle ”de hellige i kirken” – UHA + alle regler om dit og dat.


Helvede var mere en mulighed, end en kærlig GUD og FAR.


 

Læs de andre reaktioner her:


299 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page