top of page

Lindenborg dage 2022


I mange år har vores efterskole – først som Efterskolen Øresund, nu som Efterskolen Lindenborg – haft umådelig stor glæde og gavn af venner, der i nogle få dage om året støtter op og giver en hånd med.


Fire festlige dage

Sådan vil det også være i år. Fra mandag morgen 27. til 30. juni 2022 vil vi kræse om en flok aktive gæster med gode værelser, skøn mad og et hyggeligt fællesskab.


Kom søndag – vær klar mandag

Vi åbner ’festugen’ søndag aften den 26. juni fra kl. 19.00 til en hyggelig kop kaffe/te og en god bolle. Der vil stå pæne værelser klar til alle – og køkkenet (der nu har nye kokke) vil fra søndag til torsdag være forberedt på at give os de bedste kulinariske oplevelser. - Mandag morgen skitserer vi opgaverne for hinanden – ude og inde – og derefter går vi i gang.

Fleksibilitet

Dagene fra søndag aften til torsdag over middag er den ydre ramme. Man bestemmer selv, hvordan og hvor meget, man vil deltage - afhængig af muligheder, kræfter og andre ting, man gerne vil nå.

Vi, som tilrettelægger arbejdet, skal nok være der hele tiden og skabe sammenhængen.

Skolen

Det er en stor fornøjelse at følge skolen i disse år. Det blomstrer med gode ideer og nye tiltag både ude og inde. Og mange nye medarbejdere er kommet til.

Til august 2022 vil vi tage imod 110 elever – og listen for dem, der gerne vil begynde i 2023, er også allerede fyldt godt op. Efterskolelivet er populært i disse år – og Lindenborg markerer sig godt i feltet som en eftertragtet skole.

Et skoleår på Lindenborg, hvor hovedsporene er musik og idræt, betyder personlig modning, udvikling af sociale kompetencer, vejledning til at finde livets gode værktøjer frem og en indføring i kristne værdier og kristen tro. Der er tre 10. klasser og én 9. klasse.

At deltage i Lindenborg dagene er et bidrag til at skolen må lykkes med alt dette.

Tilbagemelding

Skriv gerne en mail til neel@goetz.dk og lad os vide, om du evt. er interesseret. Du kan også ringe til Neel på 2041 6575 eller Peter 2635 0416.

72 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page