top of page

Lindenborgdage
Vi gør det igen i uge 26

Vi kommer år efter år. Vi kan nærmest ikke lade være. Vi elsker de fire intense dage på Efterskolen Lindenborg med masser af arbejdsglæde, fællesskab, god mad og tid til de dybe samtaler.


Skolen elsker os

Det er tydeligt hvert år: Når vi rejser hjem er både skolens personale og vi selv overraskede over, hvor stor forandring, vi er i stand til at skabe på små fire dage.


Ude og inde

Det lykkes os hvert år at finde opgaver, der passer til den enkelte – med omhyggelig hensyntagen til evner, kræfter og begrænsninger.

Der er opgaver indendørs af mange slags, ligesom der er nok at tage fat på udendørs. Når det er godt vejr vil de fleste naturligvis helst være ude. Det finder vi ud af.


Hvorfor

Det er naturligvis ikke bygningerne, værelserne og de grønne områder, der er den vigtigste faktor på en efterskole. Det er indholdet i undervisningen, fællesskabet, dannelsen og læringen for livet. Men rammerne er alligevel vigtige. For dårlige rammer tager alt for let opmærksomheden.


 

Fakta om Efterskolen Lindenborg

Efterskolen Lindenborg er en kristen musik- og idrætsefterskole med tre vigtige værdier i fokus.


Tid til DIG

Du er værdifuld, ene og alene fordi du er til. Med tid til nærvær og personlige samtaler, skaber vi i fællesskab de bedste forudsætninger for din personlige og faglige udvikling.

Tid til HINANDEN

Vi er gensidigt afhængige af hinanden. I samspillet mellem dig, dine kammerater og skolens medarbejdere vil du opdage dit eget og andres potentiale og finde værdi i at tage ansvar for verden omkring dig.

Tid til DET, DER ER STØRRE

Vi giver plads til tro og refleksion over de store spørgsmål i livet. Du vil møde en skole, der har et kristent livssyn med værdier, som kan give dig håb og retning i tilværelsen.


79 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page